Barion Pixel

Rólunk

MANÓVILÁG  
 
 
A Manóműhely történetének kezdete 1993-ban kezdődött. Bubutimár Éva a kerámiaiskola elvégzése után rögtön saját műhelyt alapított. Számtalan egyedi tervezésű használati és figurális kerámiával sok kiállítás, kézműves vásár és az Origin-art galéria és művészeti csoport létrehozása után  2003-ban Szabó Eszter keramikus társulásával megalapította a 
 
                               MANÓMŰHELY-t. 
 
A Manóműhely mázas használati és dísz kerámiákat készít, amelyek hagyományos kézműves technikával, kézzel készített termékek. Bubu által megálmodott és készített Manóvilág manói és  Eszter által megteremtett figurális kerámia összhangját számos hazai rendezvényen csodálhatja meg a közönség. Többek között rendszeres kiállítói a Kapolcsi Művészetek Völgyének. A Kapolcs, Petőfi u. 7. szám alatt felépített Manóműhely udvarában és a Budapesti Karácsonyi Kézműves Vásáron a Vörösmarty téren minden évben szeretettel várják a támogató közönséget. A Műhely minden terméke egyedi tervezésű és az Iparművészit Lektorátus által zsűrizett munkák.    

                              www.manomuhely.hu  

      A honlapon az alkotók szakmai önéletrajza, az elmúlt évek kiállításainak fotói és a tervezett jövőt is megtekinthetik akik szeretik és keresik munkáinkat.
 
 
A Sárember alkotó és művészeti társaság 2008 tavaszán alakult, amely a Manóműhely termékeit magába foglalva, újabb tervekkel folytatja a már megkezdett utat. Horváth Endrével és Horváth Gáborral közösen  zenei és irodalmi kiadványok, a kerámia továbbgondolásával és más anyagok kombinációival készített kézműves termékek készítését tűzte ki célul az új csapat. Fontos feladatunknak tartjuk, hogy a mai világban olyan tárgyakat, szobrokat, zenéket, meséket,kiállításokat  hozzunk létre, amely az emberek lelkét felemeli.
 
             Bubutimár Éva- Avé Rámit
             Szabó Eszter Éva
             Horváth Endre- Norváth Horbert
             Horváth Gábor Attila

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem szeretne lemaradni akcióinkról, kedvezményeinkről, híreinkről és újdonságainkról, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Email*
Név*

GYIK

1. Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A szállítási díjak a megrendelés összegétől és a fizetési módtól függenek.

 • DPD házhozszállítás
  – 30.000 Ft alatt, bankkártyás fizetés vagy előreutalás vagy Paypal esetében a szállítási költség 1.500 Ft.
  – 30.000 Ft alatt, utánvétes fizetés esetében a szállítási költség 1.500 Ft + 300 Ft utánvéti díj.
  – 30.000 Ft felett, bankkártyás fizetés vagy előreutalás vagy Paypal esetében a szállítási költség díjmentes.
  – 30.000 Ft felett, utánvétes fizetés esetében a szállítási költség díjmentes, azonban az utánvéti díj 300 Ft.

2. Hogyan tudok fizetni a termékekért?

A bubutimart webáruházban több fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

 • Fizetési lehetőségek:
  Utánvétel: Lehet fizetni utánvéttel, amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni. Utánvétes fizetés esetén utánvéti díjat számolunk fel, aminek összege 300 Ft.
  Előre utalás: Lehet fizetni átutalással, amikor is a cég bankszámlájára közvetlenül lehet utalni a rendelés ellenértékét. A csomag csak akkor kerülhet feladásra, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra.
  Bankkártyás fizetés: Lehet fizetni bankkártyával, tehát a csomag átvételekor már a futár csak átadja Önnek a rendelést. Bankkártyás fizetés esetén a BARION szolgáltató oldalára irányítjuk Önt, ahol teljes és igen szigorúan ellenőrzött biztonsági körülmények mellett egyenlítheti ki a rendelés ellenértékét az oldalon kért kártyaadatok megadásával.
  Paypal: Lehet fizetni a jól ismert biztonságos Paypal rendszerén keresztül is.

3. Mennyi idő, amíg megérkezik a rendelésem?

A leadott rendeléstől számított 1 héten belül.

4. Mit tegyek, ha reklamálni szeretnék?

Először töltse le az elállási nyilatkozatunkat, amit az oldalunk láblécében megtalál, majd töltse ki az adatokat és küldje el nekünk.