Menu

Porcelán Pillangó, Arany-Kék

26400 Ft

Elfogyott

Porcelán Pillangó, díszdobozban, Szinek Szárnyán katalógussal, szubjektív hangulatzenei CD-vel. Függesztésre tervezett, légies porcelán Pillangó dísz, dekoráció. /15 cm. magas, 13 cm. széles./ A függesztő elem, sodort fém száll. /14-15cm /. Díszdoboz, papír.

Az arany-kék színpár üzenete:
A nőiesség bölcsessége

Ítélkezés mentesség és szeretet. A női bölcsesség két alap minősége. Elsősorban önmagunknak kell megbocsátanunk, ha úgy látjuk, hogy a múltban vagy a jelenben, nem úgy csináltunk a dolgokat, ahogyan elvártuk volna magunktól. Az önmagunknak történő megbocsájtás a feltétele annak, hogy szeretni tudjuk magunkat. Ez az érzés létrehívja a megbocsátás és az elfogadás minden lehetséges attitűdjét a minket körülvevő világgal kapcsolatban is. Csak azt tudjuk elfogadni másban, amit magunkban is megszerettünk. Így válunk igazán nővé.

Az arany a bölcsesség, az ítélkezés mentesség, és a boldogság színe. A királykék kapcsolódik egy univerzális látásmódhoz, melyben mintegy felülről szemlélhetjük az eseményeket, és így ráláthatunk, megszerethetünk olyan dolgokat is melyeket korábban elutasítottunk. A szeretet bölcsessége annyit tesz, elfogadlak olyannak amilyen vagy, és nem akarlak megváltoztatni.

További információk

Tömeg 0.35 kg