Menu
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Ebben az esetben a  Földkorong Művészeti Alkotó Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.
 
( Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban mérvadó jogszabály :
 
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet. )
 
Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheti meg.
 
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 nap beszámításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
 
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. ( Hungary, 2642 Nógrád, Váci út. 61.) A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza!
 
Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli!
 
A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.
 
Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével
kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Földkorong Művészeti Alkotó Kft-t terhelik.
 
Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén kell visszaküldeni a Földkorong Művészeti Alkotó Kft. visszavét címére.
( Hungary, 2642 Nógrád, Váci út. 61.) 
A kifizetett vételárat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a megrendelő köteles viselni.