Menu

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek ( ÁSZF )  

A www.bubutimart.com webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Földkorong Művészeti Alkotó Kft. által működtetett webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket (ASZF), adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért.

Üzemeltetői adatok

 •    A webáruház tulajdonosa: Földkorong Művészeti Alkotó Kft.
 •    Székhely: 2642 Nógrád, Váci utca 61.
 •    Adószám: 14694581-1-12
 •    Cégjegyzékszám: 12-09-006107
 •    Bejegyezve: 2009.03.12. Nógrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság által
 •    Szerződés nyelve: magyar
 •    Elérhetőség: foldkorong@gmail.com
 •    Telefon:+36 20 99 80 253
 •    Visszavételezés címe: 2642 Nógrád Váci út 61
 •    Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-137468
 •    A webáruház üzemeltetője: Online Office Kft.
 •    Cím: 8623 Balatonföldvár, Kőröshegyi út 10.
 •    Cégjegyzékszám: 14-09-313212
 •    Bejegyezve: 2008.08.18. a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság által
 •    Adószám: 14433128-2-14
 •    Telefon: +36-1-785-02-10
 •    Fax: +36-1-785-02-65
 •    Weblap: www.onoffice.hu

Szolgáltatói adatok:

 •    Cégnév: AB PLUSZ BT.
 •    Székhely: 2049 Diósd, IV. Béla király utca 48.
 •    Cégjegyzékszám: 01-06-757647
 •    Adószám: 21586091-2-13
 •    Telefon: +36-20-362-69-84
 •    E-mail: support@abplusz.hu
 •    Weblap: www.abplusz.hu


ODR Link

Az online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami az bubutimart@gmail.com

Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Felhasználási Feltételek

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért.

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

Szerzői Jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafika stb…) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

Vételár, fizetési feltételek

A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, forintban értendő, amely ár alanyi adó mentes jelen pillanatban. Az ajánlati ár nem tartalmazza azonban a szállítási költséget.

Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt a Bubutimart webáruház a megrendelést követően visszaigazolja.

A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került.

A szállítási árral megnövelt vételárat bankkártyás fizetést választva ( Visa, Maestro, Mastercard, American Express kártyákkal ), közvetlen bankszámlára átutalással vagy PayPal-on belüli átutalással tudja kifizetni, illetve lehetőség van a csomag átvételekor a DPD futárnál utánvéttel vagy telephelyünkön személyesen készpénzben fizetni..

A PayPal-t ás a Bariont azért választottuk, mert a világ legismertebb és legbiztonságosabb fizetési rendszerei.

A fizetés után mi vállaljuk, hogy csomagját 5 napon belül szállításra átadjuk a DPD-nek vagy PickPack Pontos rendelés esetén a megrendelt termékeket leadjuk egy csomagponton.

-Bankkártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. Vállalkozásunk a Barion fizetési rendszerét használja.

 • Felügyeleti szervük a Magyar Nemzeti Bank
 • MNB engedély: H-EN-I-1064/2013
 • E-pénz kibocsátó intézményi azonosító: 25353192

A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a Barion weblapjára irányítjuk, ahol a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a Barion fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és

háromjegyű biztonsági kódját megadják. A Barion a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A Barion a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a Barion hibaüzenetben közli a hiba okát.

– Közvetlen számlára utaláshoz szükséges adatok:

Számla tulajdonos:Földkorong Kft

Számlaszám: 10402166-50526783-90511002

Megjegyzésben kérjük a rendelésszámot és a vásárló nevét feltüntetni.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház a BubutimArt csoportok, azaz a Manóműhely által készített termékeket és kórtárs kézművesek, iparművészek egyedi alkotásait forgalmazza.

A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit az adott termék melletti ismertető tartalmazza.

Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A Földkorong Művészeti Alkotó Kft. a megfelelő gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges.

Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.

Az adatbázisunkban található képektől való esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

A megjelenített termékek  kizárólag online, a www.bubutimart.com webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg.

A termékek árai a házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák, viszont a várható szállítási költséget – regisztráció után – külön tételben megjelenítjük.

A megrendelt termékeket futárral házhoz szállítjuk vagy pickpack pontos csomagküldés útján juttatjuk el a vásárló által kiválasztott csomagpontra.

 

Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A Szolgáltató a Felhasználót 48 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Ha a Felhasználó nem kapja ezt meg 48 órán belül a visszaigazolást, úgy a Felhasználó mentesül ajánlati kötöttsége alól, a megrendelt termékeket nem köteles átvenni.

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a rendelés során megadott adatokat, a megrendelt termék(ek) nevét, árát, a választott fizetési és szállítási módokat, a rendelés számát, valamint a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

A szerződés létrejötte

A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség. A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A Szolgáltató az automata visszaigazoló e-mailen felül küld a Felhasználó részére egy második e-mailt (külön elfogadó e-mail) 48 órán belül, amellyel a Felhasználó ajánlatát elfogadja, és így a szerződés az ajánlat Szolgáltató általi elfogadásáról szóló külön e-mail megérkezésekor jön létre és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló e-mail 48 órán belüli megérkezésével.

A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató azt nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető.

Számla

A szolgáltató papíralapú számlát állít ki és a megrendelt árú átvételével egyidejűleg átadja a megrendelő részére.

Szállítási információk

Személyes átvétel Nógrádon: ingyenes

Csomagküldés futárszolgálattal:

A Bubutimart webáruház szerződött szállítmányozó partnere (Európai Unió területén) a DPD Hungária Kft. (www.dpd.com), nemzetközi futárszolgálat.

Belföldön a csomagküldés ára:
1500 ft

Utánvét ára +300 ft

Csomagküldés külföldre:

A szállítási díjat két adat határozza meg : a csomag súlya és a szállítási célország.

Ezért szükséges, hogy a rendelés megkezdése előtt regisztráljon be, ahol meg tudja adni a szállítási címet és a program a továbbiakban a rendelt termék árával együtt kiszámolja a várható szállítási díjat is.

Az országok listáját és a szállítási árakat az alábbiakban adjuk meg:

Ország

0,1-10 kg

10,1-20 kg

20,1-31,5 kg

1. Anglia

25

28

30

2. Ausztria

16

18,5

22

3. Belgium

21,5

23

25

4. Bulgária

19

20,5

22

5. Csehország

21

23,5

25

6. Dánia

23

25.5

26,5

7. Észtország

29

30.5

31,5

8. Finnország

36

37

39

9. Franciaország

23

25,5

26,5

10.  Görögország

36

37

39

11. Hollandia

21

23,5

25

12. Horvátország

29

30,5

32

13.  Írország

52,5

55,5

58,5

14.  Lengyelország

11,5

13,5

15

15. Lettország

28,5

30

35,5

16. Litvánia

28,5

30

35,5

17. Luxemburg

20,5

23,5

25

18. Németország

18,5

20

22,9

19. Olaszország

20,2

22,5

24,5

20. Portugália

35,5

37

38,5

21. Románia

11

12,5

15

22. Spanyolország

29

30

35,5

23. Svédország

28,5

30

35,5

24. Szlovákia

15,5

18

20,5

25. Szlovénia

13

14

17

Fenti árak €-ban megadott árak.

Az Európai Unió területén kívülre is vállalunk csomagküldést.Ehhez kérjük emailben keressen fel bennünket. Eddigi tapasztalataink alapján tájékoztató jelleggel közöljük,hogy a várható szállítási díj közel megegyezik majd a megrendelés értékével!

A csomagok kiszállítását a futár 7-10 napon belül vállalja az Európai Unió területi hatályán belül.

A DPD a csomag kézbesítését átveszi, a vásárló email címére üzenetet küld a kiszállítás megkezdéséről, minden csomag rendelkezik egy a DPD által megadott szállítási kódszámmal, amely segítségével a vásárló a szállítás folyamatát a www.dpd.com oldalon figyelemmel tudja kísérni.

A DPD a csomag átadását maximum 3-szor kísérli meg, de a vevőnek lehetősége van arra, hogy a DPD -nél a kiszállítás időpontját megváltoztassa.

Sikertelen kézbesítés esetén a DPD a szállítási címen üzenetet hagy.

A 3. sikertelen kísérlet után a csomag a Bububtimart raktárába visszaszállításra kerül, a rendelés törlésre kerül és a termék ára a szállítási díj nélkül 30 napon belül visszatérítésre kerül.

Regisztráció, rendelés menete

A regisztráció és a rendelés menetének leírását a főmenü „Rendelési feltételek”  ikonjára kattintva találja meg.

Garancia

A termékhez adott számla egyben a garancialevél is, ezért kérjük őrizze azt meg!!!

A Földkorong Kft nem vállalja a nem rendeltetés szerű használatból eredő és törésből eredő károk térítését, termékek cseréjét.

Kellékszavatosság

A Felhasználó a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Fogyasztói szerződés esetén a Fogyasztónak minősülő Felhasználó az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait a Felhasználó érvényesíteni már nem tudja.

Nem a Fogyasztóval kötött szerződés esetén a Felhasználó az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

A Felhasználó – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést a Felhasználó nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére a Felhasználó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról a Felhasználó egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Felhasználó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

A Felhasználó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő (2) hónapon belül közölni.

A Felhasználó közvetlenül a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

A teljesítést (vagyis a kiszállítást, átvételt követő) követő hat hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy a termék természetével összeegyeztethetetlen. A Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a Felhasználó részére történő átadást követően keletkezett. Ennek alapján a Szolgáltató nem köteles a Felhasználó kifogásának helyt adni, ha megfelelően bizonyítja, hogy a hiba oka, a termék nem rendeltetésszerű használatának következménye. A teljesítést követő hat hónap elteltével azonban a bizonyítási teher megfordul, vagyis vita esetén a Felhasználónak kell bizonyítania, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.

Termékszavatosság

Termékszavatosság kizárólag ingó dolog (termék) hibája esetén merülhet fel. Ez esetben a Fogyasztónak minősülő a Felhasználó – választása szerint – a “Kellékszavatosság” pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatossági igényként a Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

A termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét a Felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két (2) éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

A Felhasználó a termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
 • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a Felhasználó a gyártóval szemben érvényesítheti.

Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállással kapcsolatban az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.

A kormányrendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék a Fogyasztónak történő átadásának a napja vagy ha az üzembe helyezést a Szolgáltató vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja.

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Ugyanazon hiba miatt a Felhasználó kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont a Felhasználó a jótállásból fakadó megilletik.

Szavatossági, jótállási igények érvényesítése

A szavatossági igényeit a Felhasználó az alábbi elérhetőségeken érvényesítheti:

Földkorong Kft.

Hungary, 2642 Nógrád Váci út. 61.

email: info@bubutimart.com

telefon:06209980253

A reklamációt 7 napon belül elbíráljuk és jogos panasz esetén a termék árát 14 napon belül visszatérítjük vagy csereterméket küldünk.

Elállás joga        

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Ebben az esetben a  Földkorong Művészeti Alkotó Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Elállás jogának érvényesítése

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg nyilatkozatával ( a webáruház főmenüjéből elérhető az Elállási Nyilatkozat), hivatkozva a termékre, a megrendelés azonosítójára és a vásárló személyére. Minden esetben emailben értesítjük a Felhasználót, hogy ellállási szándékáról szóló nyilatkozatát megkaptuk és elfogatuk. A Felhasználó az elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheti meg, illetve lehetősége van a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is elállni a vásárlástól.

Írásban történő elállás esetén a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 nap beszámításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. ( Hungary, 2642 Nógrád, Váci út. 61.)  A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli! A fogyasztónak a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül kell visszajuttatnia.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő 14 napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Földkorong Művészeti Alkotó Kft.-t terhelik.

A Vásárlót nem illeti meg az elállás joga olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak.

Felelősség kizárása

A Földkorong Művészeti Alkotó Kft. nem felel a “vis major”-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

– Bubutimart weboldal használatából, vagy üzemzavarából,

– az adatok bárki által történő megváltoztatásából,

– az információtovábbítási késedelemből adódó,

– vírusok által okozott,

– szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,

– vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

A Földkorong Művészeti Alkotó Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi – a változást megelőző és a vásárlónak visszaigazolt – ár érvényes és kerül felszámításra.

Adatkezelés

Az Ön személyes adatainak védelme a (Földkorong Művészeti Alkotó Kft.) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, e nélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével lehet.

Jogérvényesítési lehetőségek

Panaszügyintézés helye, módja, ideje

A Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

 • A webáruház tulajdonosa: Földkorong Művészeti Alkotó Kft.
 • Székhely: 2642 Nógrád, Váci utca 61.
 • Email: foldkorong@gmail.com
 • telefon:0620/9980253

A Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt – vesz fel.

A Szolgáltató a jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz esetén helyben a Felhasználónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni.

A Szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Felhasználónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.

Minden egyéb esetben a Szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Szolgáltató egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

A Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

A panasz elutasítása esetén a Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Felhasználót.

További jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a Szolgáltató és a Felhasználó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a Felhasználó számára:

 • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál,
 • Békéltető testület eljárásának kezdeményezése

  Illetékes: Nógrád Megyei Békéltető Testület
  3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A. fsz. 4.
  tel: 32/520-860, fax: 32/520-862
  e-mail: nkik@nkik.hu
  honlap: www.bekeltetes-nograd.hu

 • Bírósági eljárás kezdeményezése.

Észrevételek, egyéb információk

Megrendelésével és szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit kérjük, az alábbi e-mail címre eljuttatni szíveskedjen: bubutimart@gmail.com, ahonnan 48 órán belül e-mailen vagy az Ön által megadott elérhetőségen kollégánk kapcsolatba lép Önnel, ha ez szükséges.

Reméljük, hogy kellemesen töltötte idejét webáruházunkban.

Kerámia, Lélek,Varázslat

BubutimArt a Manóműhelytől