Menu

Hát kedves Támogató Barátaink!

Mindig azt szoktam írni, hogy Kalandra fel… most egy kis változtatás lesz itten, hát akkor Webre fel! -írom én, aki alig használom a digitális felületeket és az emberi kapcsolatokban hiszek! Szeretek találkozni veletek a vásárokban, a kiállításokon,… most minden bizonytalanná vált, de mi mégis készítjük a Manókat és a kertbe való színes kerámiákat, mert hiszek abban, hogy nyáron már találkozni fogunk.. hiszen 30. jubileumi Kapolcs van…..és lesz!

Addig nagy segítség lenne, ha a web áruházunkból vásárolnátok, mert nem tudunk vásározni, hiszen minden elmarad egy időre. Arra jutottunk, hogy aki most ebben az időszakban vásárol és megtart bennünket, azoknak ezt úgy köszönjük meg, hogy a csomagotokba a megrendelés mellé a webes vásárlási  értékének 20 %át egy Ajándékutalványon elküldjük, amit majd az év folyamán  be lehet váltani a BubutimArt- Manóvilág- Manóműhely kiállításokon és vásárokon. Mert hisszük, hogy fogunk az idén személyesen is találkozni Veletek!

A mi csapatunk a szigorú karantén mellett döntött, amit mi be is tartunk, de az alkotói folyamatok nem állnak meg, készülnek a kerámiák, amikről majd küldünk képeket is Nektek! Vigyázzatok egymásra és magatokra is! Köszönünk minden támogatást ebben a kiszekusza anyagi világban: Bubutimár Éva- keramikus és a Manóműhely apraja-nagyja